Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

Új kerékpárok eladása

A kerékpározás öröme

Manapság egyre többen választják a kerékpárt mindennapos közlekedési eszköznek. Ez a divatos megoldás több szempontból is előnyős, hiszen gondoljunk csak a napi testmozgás fontosságára, a környezettudatosságra, vagy akár arra, hogy mennyi pénzt spórolhatunk meg, ha az autót, taxit, és tömegközlekedést két kerékre cseréljük.

A kerékpár kiválasztása azonban roppant komoly döntés, hiszen kizárólag a jól eltalált járművel tud majd biztonságosan közlekedni. A László Kerékpár Szaküzlet és Szerviz összegyűjtötte Önnek, hogy mire érdemes figyelni!

Az első, alapvető szempont, hogy mire és hol szeretnénk használni kerékpárunkat? A városban, hogy eljussunk munkahelyünkig? Esetleg testmozgás céljából? Vagy csak hobbiból? Netán versenyezni szeretnénk?

Ezután jöhet a méret kiválasztása. Ennek meghatározása nagyon fontos a kényelem érdekében. A vázméretet a testmagassághoz és a végtagok hosszához igazítva kell kiválasztani. A vázméretet egy számmal jelölik, mely meghatározza, hogy milyen magasságú ember számára ideális a kerékpár.

 

Szeretne egy jó minőségű kerékpár tulajdonosa lenni? Akkor válassza a László Kerékpár Szaküzletet és Szervizt!