Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

Kiegészítők

 

Megbízható kerékpár utánfutót keresel elérhető áron?Ez esetben a legjobb helyen jársz!

Ha a csomag folyton gondot okoz kerékpározás közben, itt az ideje változtatnod ezen. Nem könnyű a városban csomaggal kerekezni, hát még gyerekkel. Netán két gyerekkel? Az áruszállítás is akadozik? A hátizsákok nagy többsége igen kényelmetlen tud lenni tekerés közben.

De mi minderre tudjuk az optimális és biztonságos megoldást!

Ha egy vagy két gyermeket szállítanál könnyedén, ajánljuk figyelmedbe a gyermek utánfutót és a babakocsi utánfutót, amikben a kisebbek nagyon fogják élvezni az utazást.
Ha a kerékpár utánfutó munkához vagy csomagszállításhoz kell, válogass áruszállításra alkalmas pótkocsijaink között.
Esetleg ha pároddal vagy barátoddal indulnátok útnak, használhattok tandem kiegészítőt is.


Az általunk kínált póteszközöket szinte bármilyen kerékpárra egyszerűen felszerelheted. A termékek többsége helytakarékos, összecsukható. A kerékpár utánfutó használata ideális módja a csomagtartó és hátizsák nélküli kényelmes bringázásnak. Ráadásul, ha nem terheled a csomagtartós bicajodat, megelőzöd a szállítás okozta deformálódásokat is.

Nézz körül és rendelj még ma kerékpár utánfutót!

 

Kerékpáros kiegészítők


Kétségtelen, hogy a kerékpározás a legnépszerűbb sportok egyike. Azonban, mivel nem csupán sportolási, hanem közlekedési lehetőséget is biztosít számunkra, ezért ahány kerékpáros, annyiféle igény van a biciklit illetően.

A kerékpárral kapcsolatos elvárások természetesen elsősorban a kialakításban nyilvánulnak meg, hiszen egészen más típusú biciklire van szüksége annak, aki sportszerűen űzi ezt a tevékenységet, mint annak, aki a városban szokott tekerni, és megint más kerékpárt használnak azok, akik túrázni járnak a kétkerekűvel. A funkció tehát meghatározza a bicikli kialakítását, a kerékpáros kiegészítőkkel azonban még inkább az igényeinkre szabhatjuk a kétkerekűt.

Túra, illetve sportszerű biciklizéshez kiváló lehetőséget nyújt a pulzusmérő óra, kilóméteróra és kulacs, a városban való tekeréshez ideális egy kosár, illetve adott esetben gyerekülés. Mindemellett ne feledkezzünk meg az olyan kerékpáros kiegészítőkről, melyeket egyik biciklis sem nélkülözhet, úgy, mint táska, zár vagy pumpa.

Rendszeresen biciklizik? Szerezze be az Ön kerékpáros szokásainak megfelelő kiegészítőket nálunk!

 

 

 

 

 

 

 

Első a biztonság!


Hazánkban egyre népszerűbb a kerékpározás, nem csupán hobbi szinten, hanem közlekedési formaként is. Testi épségünk megőrzése elsődleges szempont közlekedés során, azonban balesetek bármikor előfordulhatnak, ráadásul nem minden esetben lehet biztonságosan biciklizni, több befolyásoló tényező miatt.

Egyelőre nincs mindenhol lehetőség kerékpáros utak kiépítésére, ezért sokszor forgalmas utakra kényszerülnek a biciklisták, emellett sokan választanak túrázás céljából kevésbé biztonságos útvonalakat, illetve gyakran előfordul az is, hogy sötétben kell kerékpároznunk. Ilyen esetekben különösen nagy a balesetveszély, ezért nélkülözhetetlen a megfelelő védőfelszerelés használata.

Összességében elmondható, hogy sajnos kevés az odafigyelés és a rutin, baleset még a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, ezért, ha kerékpározni indulunk, soha ne feledkezzünk meg a védőfelszerelésről!

Amennyiben Ön még nem rendelkezik a szükséges biztonsági felszereléssel, tekintse meg kínálatunkat és válogasson, hogy Ön is biztonságosan közlekedhessen kerékpárjával!