Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

Használt kerékpárok mindenkinek!

A biciklizés manapság egyre népszerűbb tevékenység. Ez nem meglepő, hiszen a környezet számára kímélő, tulajdonosa számára pedig hasznos, hiszen az aktív életmód az egészség egyik legfontosabb alappillére. Egy kerékpárt lehet kimondottan sportra, de lehet elsősorban közlekedésre is használni. Egy bicikli sokkal kevésbé költséges megoldás, mint egy autó, sőt gyakran könnyebben is el lehet jutni vele egyik helyszínről a másikra, mint egy gépkocsival.

A bicikli ára, csak úgy, mint típusa és kialakítása, rendkívül széles skálán mozog. Amennyiben Ön a pénztárcakímélő megoldások híve, vásároljon használt biciklit!

Cégünk az újak mellett használt kerékpárok forgalmazásával is foglalkozik. Kínálatunkban régebbi típusú és egészen új modellek egyaránt szerepelnek. Nők, férfiak és gyerekek egyaránt megtalálják a nekik megfelelő kerékpárt. Az általunk kínált használt biciklik mind igen jó állapotúak és rendkívül jutányos áron kaphatók. Ha Ön nem profi versenyző, mindenképpen ajánljuk, hogy nézze át használt kerékpár kínálatunkat!

Gyermeke már régóta vágyik egy kerékpárra, de Ön nem szeretne hatalmas összegeket költeni, hiszen rövid időn belül úgyis kinövi? Ebben az esetben is tökéletes megoldást jelent egy használt bicikli megvásárlása.

Ha használt kerékpárt keres, tekintse meg kínálatunkat!