Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

László kerékpár üzletek

László kerékpár I. üzlet

1184 Budapest  Üllői út 284. (Pestlőrinc)

Nagyobb térképre váltás

 

 

László kerékpár II. üzlet

1192 Budapest, XIX. kerület, Határ út 30. (wekerle)

Nagyobb térképre váltás

A László Kerékpár , mint név az abból alakult, hogy a nevem László Csilla. Így akkor az jutott eszembe.

Még sokan nem tudják, hogy a cég tulajdonosa egy nő.

Azt gondolják , ez egy keresztnévből lett. Így az üzletünkben minden férfi kollégát a vevők előszeretettel szólítanak Lacinak.

Ha visszatérek a családfámhoz, a nagypapám Farkas Dénes imádott kerékpározni. Az 1940-es években Országúti kerékpározásban Magyar bajnok is volt.

És abban az időben már kerékpárokat szerelt, volt egy kis szervize is.

De, én ettől függetlenül csöppentem a kerékpár világába, mert ő fiatalon meghalt , így nem is ismerhettem.

Kezdetek:

Első üzletünk Kispesten a lajosmizsei sorompónál volt 2004-ben.Pici üzlet volt, már működő üzletként vettem át. Egy nagyon jó szerelővel az élen belevágtunk az üzlet üzemeltetésébe. Én pedig akkor kezdtem a szakmába igazán beleásni magamat, hogy mindent megtanuljak. Itt még én és 1 kolléga dolgozott.

Első osztályú szervizünk volt , folyamatosan bővítettük a a kerékpár és az alkatrész palettánkat is.

Akkor induló márkánk volt a neuzer kerékpár. Szervizünkben már akkor fontosnak tartottuk, hogy minőségi szerszámokkal dolgozzunk, így azt is folyamatosan bővítettük. Fontos volt, hogy jó minőségű termékekkel szervizeljük a kerékpárokat. Ma már hatalmas készletünk van Shimano alkatrészekből.De, mindent be tudunk szerezni , ha a vevők sramot vagy más márkát szeretnének.

Mivel nőni akartunk , így elkezdtük bővíteni a márkáinkat. Maradt a neuzer, de bővítettük: Csepel, Gepida , Hauser, Cube márkával.

A cube márkát mi is az elsők között kezdtük forgalmazni. Nőtt a forgalmunk, így megnyitottuk szintén Kispesten a Határ úton 2. üzletünket. Ez már saját üzletünk.

Így nagyobb készletet tudtunk tartani . És ekkor már a kerékpár webes eladásunk is megnőtt.

Megint bővültünk a KTM márkával.

Ebben az üzletben a kollégáknak is köszönhetően a szerviz forgalmunk többszörösére nőtt. Mivel fontosnak tartjuk a vevőink elégedettségét, így hatalmas vevőkörrel rendelkezünk mára.

Ma már télen is 3 szerelő kollégával dolgozunk, így a hideg időszakban sokszor azonnal megcsináljuk a kerékpárokat. Törekszünk a gyors és precíz munkára.

Szezonban is törekszünk arra, hogy a defektes kerékpárokat azonnal megcsináljuk. Márciustól túlterhelt a szervizünk, így a hosszadalmasabb munkára várni kell. 1-2 hét a feliratkozás az időpontra.

Hamarosan ezt az üzletet is kinőttük, így az Üllői úti üzletünket elköltöztettük egy nagyobb helyiségbe .A régitől pár méterre. ( 1184.Bp. Üllői 284)

Itt már még több kerékpár raktározására volt lehetőség.

Kerékpár alkatrész és kiegészítőkben is hatalmas választékunk van.

Jelenleg azon vagyunk, hogy a www.laszlokerekpar.hu webáruházunkat folyamatosan fejlesszük, hogy mindig friss információ legyen az oldalunkon.

Nálunk minden megtekinthető és kipróbálható, nem csak webáruház vagyunk , így személyesen is el tudsz jönni hozzánk.

Beszéljünk az egyik legkedveltebb sportról, a kerékpározásról:

Manapság az emberek nagy része ismét előszeretettel űzi a kerékpározást, köszönhető ez annak, hogy viszonylag olcsó, gyors közlekedési forma, s szinte minden terepen, kint a szabadban sportolhatunk kedvünkre.

Mint minden sport, a kerékpározás is kiváló módszer arra, hogy testünket fitten tartsuk, ugyanis igen kedvező módon hat szervezetünkre.

Kiváló lehetőség a kerékpározás azoknak, akik valamilyen kardio edzésre vágynak, ezáltal szeretnék elérni, hogy szívük, s vérkeringési rendszerük egészséges maradjon. Hiszen biciklizés hatására a szív fokozottabban dolgozik, több vért kell pumpálnia a testbe, ez azt eredményezi, hogy nő a pulzusszám és a vérnyomás is.

A szívre kifejtett ezen hatásai miatt a kerékpározás javít állóképességünkön, nagyobb teljesítményre leszünk képesek terhelés alatt, nyugalmi pulzusszámunk csökken.

Emellett nagy előnye, hogy segít megszabadulni a fölösleges zsírszövetektől, miáltal az ember fogyni kezd. Más sporttal, például a futással ellentétben a kerékpározás kíméletes az ízületekhez, azok nem kopnak el annyira.

De ehhez fontos a jó kerékpár méret kiválasztása, és a megfelelő nyereg magasság beállítása.Ebben a kollégák a segítségére lesznek,így kímélheti ízületeit.