Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

László kerékpár üzletek

László kerékpár I. üzlet

1184 Budapest  Üllői út 284. (Pestlőrinc)

Nagyobb térképre váltás

 

 

László kerékpár II. üzlet

1192 Budapest, XIX. kerület, Határ út 30. (wekerle)

Nagyobb térképre váltás

Beszéljünk az egyik legkedveltebb sportról, a kerékpározásról:

Manapság az emberek nagy része ismét előszeretettel űzi a kerékpározást, köszönhető ez annak, hogy viszonylag olcsó, gyors közlekedési forma, s szinte minden terepen, kint a szabadban sportolhatunk kedvünkre.

Mint minden sport, a kerékpározás is kiváló módszer arra, hogy testünket fitten tartsuk, ugyanis igen kedvező módon hat szervezetünkre.

Kiváló lehetőség a kerékpározás azoknak, akik valamilyen kardio edzésre vágynak, ezáltal szeretnék elérni, hogy szívük, s vérkeringési rendszerük egészséges maradjon. Hiszen biciklizés hatására a szív fokozottabban dolgozik, több vért kell pumpálnia a testbe, ez azt eredményezi, hogy nő a pulzusszám és a vérnyomás is.

A szívre kifejtett ezen hatásai miatt a kerékpározás javít állóképességünkön, nagyobb teljesítményre leszünk képesek terhelés alatt, nyugalmi pulzusszámunk csökken.

Emellett nagy előnye, hogy segít megszabadulni a fölösleges zsírszövetektől, miáltal az ember fogyni kezd. Más sporttal, például a futással ellentétben a kerékpározás kíméletes az ízületekhez, azok nem kopnak el annyira.

De ehhez fontos a jó kerékpár méret kiválasztása, és a megfelelő nyereg magasság beállítása.Ebben a kollégák a segítségére lesznek,így kímélheti ízületeit.