Termékkategóriák

Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

Általános Szerződési feltételek

A László11 Kerékpár Kft. Bt által üzemeltetett web áruházban az vásárolhat, aki regisztrál az oldalunkon. Aki természetes, ill. jogi személy.

Ha rendel az oldalunkon, ezzel a vásárló kijeleni, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot és egyben szerződést is. A megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárát az átvételkor kiegyenlíti.

A rendelés elfogadásához meg kell adni az adatait a regisztrációs oldalon. A hiányos vagy hamis adatok esetén, rendelését nem tudjuk elfogadni.

A szolgáltató bármikor megváltoztathatja az árait. Ez abban az esetben is lehet, ha a megrendelt termék már nincs raktáron, és a következő szállítmány már más áron érkezik be hozzánk is. Bármikor módosíthatja a vásárlási feltételeket,szabályokat. Ezzel a döntésével kapcsolatban nem vonható felelősségre! A web áruházban lévő termékek nem mindig az aktuális készletet tükrözi. Ha a vásárló megrendel egy terméket és az nincs a készletünkön,de már beszerezni sem tudjuk, ebben az esetben a web áruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség nem terheli!

A termékek adatlapján feltüntetett árak a termék bruttó árai!

Abban az esetben, ha az áru hibás vagy meghibásodott. Kérheti a jótállási jegy alapján a termék javítását, cseréjét!

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak!

Ha hibás, vagy a szállítás során sérült meg,azt díjmentesen kicseréljük.

Ha erre nincs lehetőség, mert utolsó darab volt, akkor a termék vételárát visszafizetjük, ha a termék visszaérkezett a cég telephelyére!

Csak,ha az eladóhoz visszajutott az áru, utána van visszafizetve a vételár!

Fontos,hogy az eredeti csomagolásban és a jótállási jeggyel,számlával tudjuk vissza venni!

A vevő viseli a termék megvásárlásának elállásából eredő minden

felmerülő költséget!

Értékesítünk használt, és enyhén sérült kerékpárokat (festék lekopott), ezeket a termékhez oda írjuk, tehát a vevő tudomására adjuk, hogy milyen terméket vásárol!

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni! Ezt az igényét e-mail-ben jelezheti!

Ha már elküldtük a terméket , a szállítási díjat a vevő fizeti.A termék vissza juttatásáról is ő gondoskodik.

A nálunk vásárolt terméket 8 napon belül vissza vásároljuk, ha a terméket nem használták, hibátlan állapotú, eredeti csomagolásban számlával.

De a termék vissza juttatásáról a vevő gondoskodik, az anyagi terheket Ő viseli. Csak a termék vételárát fizetjük vissza minden esetben.

A garanciát a következő üzletben érvényesítheti:

1192 Budapest, Határ út 30.

1184 Budapest Üllői út 284