Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

Hírek

Biciklis túra tavasszal? Készüljön az útra kerékpár webáruházunkkal! 2019. 04. 15.

Biciklis túra tavasszal? Készüljön az útra kerékpár webáruházunkkal!

Tavasszal rengeteg ember vesz részt hosszabb, vagy rövidebb távú biciklis túrán. Ilyenkor, az indulás előtt jó pár héttel meg kell kezdeni a felkészülést, hiszen csak úgy lehet élvezetes a program, ha megfelelő felszereléssel indul útnak az ember. Mivel a résztvevők közül sokan szinte folyamatosan elfoglaltak, nehéz eljutniuk olyan boltba, ahol be tudják szerezni a túrához szükséges biciklis felszerelésüket. Ha Ön is hasonló helyzetben van, válassza az egyszerűbb utat, és készüljön a túrára kerékpár webáruházunkkal!

Kerékpár webáruházunkból otthonról, kényelmesen szerezheti be a túrához szükséges kiegészítőit, felszerelését, így nem jelenthet kihívást a felkészülés a kirándulásra. Kerékpár webáruházunkban minden olyan terméket megtalál, amire szüksége lesz a túrához. A legkorszerűbb, legmegbízhatóbb választékot alakítottuk ki, hogy vevőink valóban minőségi felszereléssel vághassanak neki az útnak.

Rendelje meg a túrához szükséges felszerelést kerékpár webáruházunkból! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Vissza a hírekhez