Üzlet:
László Kerékpárszaküzlet
Cím:
XIX Budapest,
Határ út 30.
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 1000 - 1800
hétfő-péntek 1000 - 1700 (télen)
szombat 1000 - 1300
E-mail:
Telefon:
+36 20 572 1015

együttműködő partner

Hírek

Vegyenek részt a legkisebbek is a biciklis túrán: vásároljon Hamax gyerekszállítót! 2019. 06. 26.

Vegyenek részt a legkisebbek is a biciklis túrán: vásároljon Hamax gyerekszállítót!

Sok család szeretne különböző biciklis túrákon részt venni, azonban ennek egy akadálya van: a gyerekek még túl kicsik ahhoz, hogy több kilométert letekerjenek a felnőttekkel együtt, a hagyományos gyerekülések ilyen hosszú túrákhoz pedig nem igazán alkalmasak.

Ha Önök is hasonló helyzetben vannak, de nem szeretnének kihagyni egy izgalmas kirándulást, és fontos, hogy a kicsik is részt vegyenek a kalandban, ajánljuk figyelmükbe a Hamax gyerekszállítókat!

A Hamax gyerekszállítóknak köszönhetően a kicsiknek nem kell otthon maradniuk, hanem a szülőkkel együtt fedezhetik fel a természetet a kerékpártúra közben. A Hamax gyerekszállítók száz százalékban megbízhatóak és biztonságosak, így a kicsiket semmilyen baleset nem érheti az út során.

A gyerekek imádni fogják ezeket a szállítókat, hiszen nem mindennapi körülmények között utazhatnak kényelmesen és nyugodt körülmények között. A Hamax gyerekszállítókban akár aludhatnak is menet közben, így a szülőknek nem kell megállniuk egy pihenő miatt.

Itt a nyár, amikor rengeteg család választja a kerékpártúrákat, hiszen az időjárás kiváló a szabadtéri programokhoz. Önök se maradjanak le, vásárolják meg Hamax gyerekszállítójukat választékunkból! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Vissza a hírekhez